Laatste nieuws:

, 19 oktober 2022 10:39

‘De waarde van safety’ thema 12e editie Safety Event

Op 30 november heeft in 1931 Congrescentrum in ’s Hertogenbosch het 12e Safety Event plaats. Dit jaar is het overkoepelende thema ‘De waarde van safety’. Want kan je bijvoorbeeld een machine met CE-markering nog wel naar Engeland nu daar UKCA de ‘norm’ is?

'
1/1
En die nieuwe Verordening Machineproducten? Gaat dan alles in Europa ook weer op de schop? Experts uit de praktijk gaan die vragen allemaal beantwoorden. En heeft u een andere vraag? Ook dit jaar staat een keur aan Safety Doctors gereed om de vragen van de deelnemers te beantwoorden. Wel even van te voren indienen zodat zij het ‘consult' te kunnen voorbereiden. Bovendien is deelname gratis voor abonnees op en van de vakbladen van MYbusinessmedia, zoals Constructeur, Aandrijven en Besturen , Vraag en Aanbod en Elektro-Data . Voor niet-betalende abonnees bedraagt de toegang 150 euro, maar er zijn verschillende kortingen mogelijk.
Het Safety Event is al sinds jaar en dag hét platform voor kennisuitwisseling dat up-to-date houdt. Een greep uit de onderwerpen die dit jaar aan bod komen:
- Wat kunt u verwachten van de nieuwe machineproductenverordening? (Erwin Buisman, Pilz)
- Het Verenigd Koninkrijk uit de EU - hoe zit dat met CE? (Paul Hartgers, PKM)
- Praktische CE-toetsing van machines voor fabrikanten en gebruikers (Peter Mesie, Kader)
Kijk voor meer informatie over het programma op de www.safetyevent.nl .

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden