Laatste nieuws:

, 19 oktober 2022 07:57

Wie wint de Prins Friso Ingenieursprijs 2023?

Wie wint de Prins Friso Ingenieursprijs 2023? Dat blijft voorlopig nog een vraag. Maar wie een ingenieur kent die in aanmerking zou kunnen komen, kan hem of haar daarvoor nu nomineren. Oh ja. Jezelf nomineren gaat niet.

'
1/1
Met de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs wil het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) excellente ingenieurs en hun werk een podium bieden. De uitreiking heeft plaats tijdens de Dag van de Ingenieur op woensdag 15 maart 2023. Nomineren is mogelijk tot en met 29 november 2022. Kijk hier voor de verschillende nominatiecriteria

Studententeams

Ook zal dit jaar voor de tweede keer, de KIVI Engineering Student Team Award worden uitgereikt. Dit is een aanmoedigingsprijs voor studententeams en is door KIVI in het leven geroepen om de ingenieurs van morgen een boost geven, te tonen waar studenten in teamverband toe in staat zijn en een grotere bekendheid te bieden aan hun innovatieve projecten.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden