Laatste nieuws:

, 6 oktober 2022 13:34

Rockwell wil paneelbouwer Cubic overnemen

Rockwell Automation heeft bekendgemaakt dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van Cubic. Het Deense bedrijf is gespecialiseerd in modulaire systemen voor de bouw van elektrische panelen.

De acquisitie dient om het wereldwijde bereik voor intelligente motorbesturing te versterken en uit te breiden'
De acquisitie dient om het wereldwijde bereik voor intelligente motorbesturing te versterken en uit te breiden
1/1
"Door ons aan te sluiten bij Rockwell kunnen we onze relaties uitbreiden en onze wereldwijde groei versnellen", aldus Cubic-ceo Jacob Moller Knudsen, "Dit is een perfecte match waarmee we onze klanten in de toekomst de beste oplossingen kunnen bieden." Het is de bedoeling dat de overname eind 2022 is afgerond. Over het boekjaar 2022 dat op 30 september is afgelopen, verwacht Cubic ongeveer USD 75 miljoen aan verkopen te kunnen bijschrijven.
De krachtenbundeling moet volgens de bekendmaking resulteren in een snellere time-to-market voor hun klanten, bredere toepassingen voor intelligente motorbesturing en meer slimme gegevens om de duurzaamheid en productiviteit te verhogen. Rockwell kan via Cubic tot een uitgebreid partnernetwerk komen realiseren voor intelligente motorbesturing in Azië, Europa en Latijns-Amerika.
"Cubic's innovatieve motorbesturingsoplossingen versterken ons portfolio van toonaangevende intelligente motorbesturingstechnologieën", zegt Bob Buttermore, vice-president en algemeen directeur van Rockwell's Power Control Business. "We zijn verheugd een getalenteerd team te verwelkomen met gespecialiseerde expertise in structureel ontwerp, energiesystemen en wereldwijde normen."

bron: Rockwell Automation

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden