Laatste nieuws:

, 13 september 2022 13:06

Indutrade Benelux breidt uit met CaTec

Indutrade Benelux heeft 9 september 2022 de overeenkomst getekend voor de overname van alle aandelen van CaTec B.V. Met deze specialist in klimaatmeettechniek meegerekend is dat de derde overname van dit jaar. Vorige maand werd Tebra Messenindustrie uit Hoogeveen dat industriële messen en machinemessen produceert onderdeel van Indutrade Benelux.

Van links naar rechts: Hans Oosterling en Tilly Spaans van CaTec en Robert Timmer van Indutrade brengen een toast ut op de overname.'
Van links naar rechts: Hans Oosterling en Tilly Spaans van CaTec en Robert Timmer van Indutrade brengen een toast ut op de overname.
1/1
En sinds 14 juli maakt OCI B.V. uit Malden deel uit van de bedrijvengroep. Met die overname versterkt Indutrade haar positie in onder andere. de energie- en watersector. OCI ontwikkelt oplossingen voor het aansluiten van energie- en waternetwerken van het hoofdnetwerk op woningen, kantoorgebouwen en bedrijfsterreinen.

Instrumentatie

CaTec levert als exclusief importeur een breed scala aan meetinstrumenten en sensoren in de Benelux. Het bedrijf is opgericht in 1995, heeft 14 medewerkers in dienst en is gevestigd in Wateringen. Het CaTec-assortiment bevat behalve sensoren en transmitters een breed scala aan dataloggers en wetenschappelijke meetapparatuur. De kern van de instrumentatie is gericht op het meten van klimaatparameters en het registreren en analyseren van meetsignalen binnen toepassingen op het gebied van meteorologie, tuinbouw, HVAC, klimaatonderzoek en de proces- en farmaceutische industrie. Het productaanbod wordt aangevuld met aftermarket-services waarbij het bedrijf kalibratie, reparatie en onderhoud biedt, evenals systeemintegratie en technische ondersteuning op locatie.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden