Laatste nieuws:

, 31 augustus 2022 12:44

Commander S wint iF Design Award

In 2022 zijn bijna 11.000 inzendingen uit 57 landen ingediend voor de iF DESIGN AWARD. De Commander S micro frequentieregelaar is in combinatie met de Marshal-app het winnende product in de productcategorie Industry/Tools.

De Commander S-frequentieregelaar met Marshal-app is onderscheiden met een IF DESIGN AWARD.'
De Commander S-frequentieregelaar met Marshal-app is onderscheiden met een IF DESIGN AWARD.
1/1
Sinds 1954 organiseert het iF International Forum Design GmbH jaarlijks de iF DESIGN AWARD. IF Design is een wereldwijde designprijs die designprestaties in alle disciplines zoals product-, verpakkings-, communicatie- en serviceontwerp, architectuur en interieurarchitectuur en professioneel concept, gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI) erkent. Alle bekroonde inzendingen zijn te vinden op www.ifdesign.com en worden gepubliceerd in de iF Design App.
De Commander S en de bijbehorende Marshal app van Nidec overtuigden de 132-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts van over de hele wereld, met het moderne ontwerp en de innovatieve technologie, inclusief NFC-technologie.
De Commander S is een frequentieregelaar die volgens de makers snel te installeren is en gemakkelijk in bedrijf is te stellen. De Commander is snel ingeregeld met de Marshal-app dankzij de gegevensoverdracht tussen een mobiel apparaat en de Commander S. Dit is mogelijk dankzij NFC-technologie.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden