Laatste nieuws:

, 22 augustus 2022 13:01

LM Systems/LinMotion verhuisd

LM Systems/LinMotion is sinds 20 juni 2022 gevestigd aan de Gildetrom 25, 3905 TB in Veenendaal. In het nieuwe pand is de magazijncapaciteit verdubbeld. Bovendien is er meer ruimte voor engineering en assemblage. Hiermee anticipeert de grootste leverancier van lineairtechniek op verdere groei.

'
1/1

"Met een nieuw pand kunnen wij onze marktpositie in de lineairtechniek uitbouwen en ons beter profileren als kennisleider op dit gebied", zegt Managing Director Ruud de Vos. "Ook de komende jaren verwachten wij een toenemende vraag vanuit de (maak)industrie/machinebouw naar onze lineaire geleidingen, spindels, modules en machine-elementen ."
Cruciaal voor succes is een gegarandeerde snelle en betrouwbare levering. "Dankzij een verdubbeling van onze opslagcapaciteit kunnen wij nu nog meer producten op voorraad houden. Daarbij helpt de gunstige geografische ligging om ze snel bij onze klanten af te kunnen leveren", aldus De Vos.
In het nieuwe pand hebben ook engineering en assemblage ruimte om verder te groeien. Het engineeringteam voorziet klanten in specialistische ondersteuning in de ontwerpfase van hun machines. Hier ziet De Vos steeds meer vraag naar. Datzelfde geldt voor maatwerkmodificaties. "Tegelijkertijd investeert LM Systems in de uitbreiding van faciliteiten. Hiermee kunnen wij aan de toenemende vraag voldoen en blijven we ook op dit gebied voorop lopen in de lineairtechniek."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden