, 9 augustus 2022 13:20

Configuratieplatform voor lineaire bewegingen

Rollon wil het gebruikers makkelijker maken het optimale lineaire product voor toepassing te vinden. Het nieuwe interactieve configuratieplatform myRollon staat klaar.

MyRollon is een interactief platform voor informatie, productkeuze, configuratie, voorselectie en vergelijking van de lineaire oplossingen techniek van Rollon. Het doel is om ingenieurs en ontwerpers op de best mogelijke manier te ondersteunen en op de kortste weg naar het meest geschikte product te leiden.
Het platform leidt de gebruiker aan de hand van een menu stap voor stap door het proces.De keuze heeft plaats op basis van parameters, als soort component/systeem, omgevingscondities, werkgebied en/of aandrijfsysteem. Alle belangrijke informatie, zoals beschikbare opties en maten, technische details en capaciteitsgegevens is in een oogopslag zichtbaar met de mogelijkheid verschillende producten met elkaar vergelijken. Live contact met Rollon is mogelijk via chat.

Extra's voor geregistreerde gebruiker

Geregistreerde gebruikers profiteren van een groot aantal functies. Hierbij horen onder andere het downloaden van de catalogus, een snelkeuze-assistent voor een toepassingsspecifieke voorselectie, de weergave van prijzen (incl. meerdere opties voor verschillende cyclustijden), de weergave van bijpassende accessoires en het downloaden van 3D-gegevens via koppelingen ,met onder andere Cadenas en Traceparts). Gedigitaliseerd projectbeheer en een opdrachttraceerfunctie zitten in de planning.

Foto's:

Configuratieplatform voor lineaire bewegingen

Het myRollon-configuratieplatform maakt het makkelijker het optimale lineaire product te vinden.Het myRollon-configuratieplatform maakt het makkelijker het optimale lineaire product te vinden.

© Aandrijvenenbesturen.nl