Laatste nieuws:

, 9 augustus 2022 13:20

Configuratieplatform voor lineaire bewegingen

Rollon wil het gebruikers makkelijker maken het optimale lineaire product voor toepassing te vinden. Het nieuwe interactieve configuratieplatform myRollon staat klaar.

Het myRollon-configuratieplatform maakt het makkelijker het optimale lineaire product te vinden.Het myRollon-configuratieplatform maakt het makkelijker het optimale lineaire product te vinden.'
Het myRollon-configuratieplatform maakt het makkelijker het optimale lineaire product te vinden.Het myRollon-configuratieplatform maakt het makkelijker het optimale lineaire product te vinden.
1/1
MyRollon is een interactief platform voor informatie, productkeuze, configuratie, voorselectie en vergelijking van de lineaire oplossingen techniek van Rollon. Het doel is om ingenieurs en ontwerpers op de best mogelijke manier te ondersteunen en op de kortste weg naar het meest geschikte product te leiden.
Het platform leidt de gebruiker aan de hand van een menu stap voor stap door het proces.De keuze heeft plaats op basis van parameters, als soort component/systeem, omgevingscondities, werkgebied en/of aandrijfsysteem. Alle belangrijke informatie, zoals beschikbare opties en maten, technische details en capaciteitsgegevens is in een oogopslag zichtbaar met de mogelijkheid verschillende producten met elkaar vergelijken. Live contact met Rollon is mogelijk via chat.

Extra's voor geregistreerde gebruiker

Geregistreerde gebruikers profiteren van een groot aantal functies. Hierbij horen onder andere het downloaden van de catalogus, een snelkeuze-assistent voor een toepassingsspecifieke voorselectie, de weergave van prijzen (incl. meerdere opties voor verschillende cyclustijden), de weergave van bijpassende accessoires en het downloaden van 3D-gegevens via koppelingen ,met onder andere Cadenas en Traceparts). Gedigitaliseerd projectbeheer en een opdrachttraceerfunctie zitten in de planning.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden