, 19 juli 2022 11:44

Nieuwe directeur ebm-papst Benelux

Na 22 jaar als directeur van ventilatoren- en motorenproducent ebm-papst Benelux gaat Ad van Nistelrooij per 1 augustus 2022 op de achtergrond verder om per november van zijn pensioen te gaan genieten . Koen van Nistelrooij neemt na drie jaar als directeur van ebm-papst Middle East de functie het stokje als directeur ebm-papst Benelux overnemen.

Ad van Nistelrooij heeft gedurende zijn 37 jaar bij ebm-papst verschillende functies bekleed, meest recent als directeur. Hij heeft een beslissende rol gespeeld in de positieve ontwikkeling van het bedrijf. Onder zijn leiding transformeerde hij ebm-papst Nederland en Vibo Belgium tot de organisatie ebm-papst Benelux B.V. Binnen dee organisatie werken nu product managers die de klanten kunnen ondersteunen bij ontwikkeling en de keuze voor de juiste ventilator respectievelijk motor.

 

Niet gemakkelijk

Ad van Nistelrooij: "Ik heb bijna mijn hele carrière bij ebm-papst doorgebracht. Het bedrijf nu verlaten is op zijn zachtst gezegd niet gemakkelijk. Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan de klanten, toeleveranciers en alle medewerkers voor wat altijd echt teamwork is geweest. Zoals aangegeven; het bedrijf is strategisch buitengewoon goed gepositioneerd en ik zal tot mijn allerlaatste werkdag, met volledige passie, alles geven."

Koen van Nistelrooij: "Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging als directeur waarbij ik, samen met het gehele team, de ingeslagen weg zal voortzetten. Mede dankzij het huidige productportfolio, de toekomstplannen van de ebm-papst Group, het actieve klantenbestand en het enthousiasme van het huidige team ben ik ervan overtuigd dat wij ook de komende jaren een toegevoegde waarde zullen zijn voor onze partners!"

bron: EBM

Foto's:

Nieuwe directeur ebm-papst Benelux

De gaande en komende man bij ebm-papst Benelux: links Ad van Nistelrooij en rechts zijn opvolger Koen van Nistelrooij

© Aandrijvenenbesturen.nl