Laatste nieuws:

, 19 juli 2022 11:34

Aalberts neemt Weense fabrikant lineaire systemen over

Aalberts N.V. neemt alle aandelen over van KML Linear Motion Technology GmbH en KML Precision Machining GmbH (KML) over. KML, opgericht in 1994, is gevestigd in het Oostenrijkse Wenen en is met 120 medewerkers goed voor een jaaromzet van ongeveer EUR 35 miljoen.

Aalberst neemt Linear Motion Technology en KML Precision Machining over, dat onder andere ander lineaire systemen ontwikkelt en maakt.'
Aalberst neemt Linear Motion Technology en KML Precision Machining over, dat onder andere ander lineaire systemen ontwikkelt en maakt.
1/1

KML ontwikkelt en produceert mechatronische oplossingen voor snelle lineaire en roterende bewegingen in geavanceerde toepassingen - denk aan de halfgeleiderindustrie. De systemen worden vooral gebruikt als integraal subsysteem van machines. Het programma bestaat in hoofdzaak uit op maat gemaakte oplossingen - van ontwerp tot serieproductie - precies afgestemd op de individuele behoeften van de klant. KML is partner vanaf de projectdefinitie en het ontwerp tot en met de engineering, fabricage en assemblage, inclusief training en aftersales service. Tevens hebben de Oostenrijkers s gestandaardiseerde lineaire motorsystemen en componenten.

 

KML en Aalberts gaan nauw samenwerken om groei te stimuleren. Beide bedrijven kunnen gecombineerde mechatronica-oplossingen aanbieden aan bestaande key accounts en nieuwe klanten in de verschillende regio's. Technologie zal tussen de bedrijven worden uitgewisseld om innovaties te stimuleren en verdere capaciteitsuitbreidingen zullen worden uitgevoerd. Medeoprichter Andreas Wiedrich blijft Samen met zijn managementteam beide ondernemingen leiden.

bron: Aalberts

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 maart 2024 - Jaarbeurs Utrecht
ESEF/TECHNISHOW
19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden