Laatste nieuws:

, 8 juni 2022 07:10

Tot 65 procent minder storingen in frequentieregelaars (video)

Schneider Electric heeft een serviceplan voor frequentieregelaars aangekondigd dat naar eigen zeggen het risico op storingen in frequentieregelaars met wel 65 procent kan verlagen en het onderhoud- en de geplande downtime met wel 20 procent kan terugdringen. Het EcoStruxure Service Plan combineert 24-uurs bewaking op afstand met preventief toestandsafhankelijk onderhoud.

'
1/1
De nieuwe dienst, die op de Hannover Messe is aangekondigd, is gebaseerd op soortgelijke regelingen die Schneider al aanbiedt voor het beheer van elektrische activa in het laag- en middenspanningsbereik, zoals transformatoren, schakelapparatuur en stroomonderbrekers, alsook driefasige UPS (uninterruptible power supplies) tot 40 kVA.
Het plan voorziet in dynamische schema's voor het onderhoud van frequentieregelaars, gecombineerd met preventieve bezoeken. Door de omvormers 24/7 te bewaken, kunnen potentiële problemen worden opgespoord. Hierdoor kunnen gebruikers ongeplande en onnodige uitvaltijd beperken, de levensduur van bedrijfsmiddelen verlengen, de bedrijfsvoering optimaliseren en de veiligheid voor operators en apparatuur verbeteren.
Experts bewaken de toestand van de aangesloten regelaars op afstand en doen aanbevelingen om hun prestaties te optimaliseren met op maat gemaakte kwartaalrapporten en jaarlijkse consultaties. Zij zullen de klanten ook op de hoogte brengen als zij potentiële problemen vaststellen en corrigerende maatregelen voorstellen die online of ter plaatse kunnen worden uitgevoerd.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden