Laatste nieuws:

, 19 mei 2022 15:00

‘Mensen zijn de motor’

Donderdag 19 mei vierde VSE Industrial Automation dat directeur-eigenaar Ronald Elbers exact 25 jaar aan het roer staat. Elbers nam op 19 mei 1997 Van Schelven Elektrotechniek (VSE) in Schoonhoven over en transformeerde het voormalige installatiebedrijf tot een high-end industrieel automatiseerder en motion control specialist met gerenommeerde opdrachtgevers.

Ronald Elbers staat een kwart eeuw aan het roer van VSE Industrial Automation'
Ronald Elbers staat een kwart eeuw aan het roer van VSE Industrial Automation
1/1
"Mensen zijn de motor", aldus Elbers tijdens zijn jubileumfeest. "Daarom blijf ik graag voor groeikansen zorgen. Veel collega's zijn ons al jarenlang trouw. Ik ben trots op hun ontwikkeling, maar ook op de mensen die ons verlaten hebben om elders een mooie carrière op te bouwen. Verder ben ik dankbaar voor de goede relaties die wij onderhouden met onze partners en klanten. Sterke banden zijn alles, want je doet het samen." Over twee jaar komt er alweer een ander groot jubileum aan: in 2024 bestaat VSE Industrial Automation 50 jaar.

Kennis en kwaliteit

VSE Industrial Automation automatiseert en optimaliseert industriële en infrastructurele processen voor een groot aantal klanten in verschillende sectoren, zoals de industrie, productie, food, bouw en infra. De ongeveer 40 medewerkers werken dagelijks aan diverse uitdagende en uiteenlopende projecten; van het energieneutraal automatiseren van de Ramspolbrug tot het ombouwen en optimaliseren van een productielijn voor waterijsjes. Alle medewerkers hebben diepgaande kennis van systeemautomatisering en passie voor techniek, robotics en IT. Binnen VSE is twee derde van de medewerkers engineer.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden