Laatste nieuws:

, 5 mei 2022 16:29

Inschrijving TechniShow/ESEF Maakindustrie van start

De inschrijving voor een bezoek aan TechniShow en ESEF Maakindustrie is geopend. 30 augustus tot en met 2 september 2022 komt de industrie weer samen in Jaarbeurs Utrecht voor iedereen die op zoek is naar de nieuwste materialen, machines, flexibele oplossingen, innovatieve productietechnologieën en toeleveringsstrategieën voor de maakindustrie.

'
1/1
De industrie heeft niet stil gezeten tijdens COVID-19: de ontwikkelingen en innovaties bij producenten zijn doorgegaan en zij hebben inmiddels van alles om ten toon te stellen. Dat resulteert in tal van primeurs en must-sees op dit beurzenduo.

Het is vanaf heden mogelijk je in te schrijven via event.technishow.nl of event.maakindustrie.nl. Daarna ontvang je automatisch de laatste updates en ins & outs - tot en met de beurzen.

TechniShow is de vakbeurs voor innovatieve industriële productietechnologie in de Benelux. ESEF Maakindustrie is de vakbeurs voor succesvolle, duurzame en innovatieve maakoplossingen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden