Laatste nieuws:

, 28 maart 2022 16:58

Als je lagers voor straalmotoren maakt

SKF's lagers worden meestal gebruikt in high-end engineering toepassingen maar met de lancering van een serie wrijvingsarme lagers, spreken ze hele andere markt aan: die van de skateboarders.

Topskater Ishod Wair in actie: “Je weet dat hun lagers voor skateboardwielen van topkwaliteit zullen zijn."'
Topskater Ishod Wair in actie: “Je weet dat hun lagers voor skateboardwielen van topkwaliteit zullen zijn."
1/1
De nieuwe lagers zijn ontworpen voor hoge betrouwbaarheid, met intern vet om de lage wrijving te verbeteren. "Onze standaard skateboardlagers bieden de bewezen combinatie van snelheid en soepelheid waar elke skater naar op zoek is", zegt Daniel Werme, Sales Manager voor SKF's skateboard business. Topskaters Oskar ‘Oski' Rozenberg, Ishod Wair, Louie Lopez, Alexis Sablone, Beatrice Domond en Kader Sylla ondersteunen de lancering. "SKF maakt lagers voor straalmotoren, dus je weet dat hun lagers voor skateboardwielen van topkwaliteit zullen zijn," aldus Wair.
Het eerste product dat dit jaar op de markt komt, is een standaarddoos met acht skateboardlagers. Net als alle andere skateboardlagers van SKF worden ze in Italië gemaakt. Het hele jaar door wordt het assortiment uitgebreid, maar de skaters zelf zijn enthousiast over het vooruitzicht dat zo'n prestigieuze, ervaren leverancier speciale skateboardlagers gaat maken. "SKF maakt al meer dan een eeuw lagers en dat is te zien aan het product", zegt Sablone. "De lagers zijn echt van hoge kwaliteit: soepel en duurzaam."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden