Laatste nieuws:

, 22 maart 2022 11:49

Routeco Netherlands bekroond met EMEA Distributeur van het jaar door Rockwell Automation

Routeco Netherlands, exclusief value added distributeur van Rockwell Automation in Nederland, is door Rockwell Automation tijdens haar PartnerNetwork Conference EMEA Event erkend als distributeur van het jaar.

'
1/1
Luc op den Buijsch, Country Director Routeco Netherlands: "De onderscheiding - van 's werelds grootste bedrijf dat zich toelegt op industriële automatisering en digitale transformatie - is een erkenning voor bedrijfsprestaties, groei, klantloyaliteit en algehele bedrijfsvoering.

"Deze prijs weerspiegelt al ons harde werk in het afgelopen fiscale jaar. Het is fantastisch om geëerd te worden voor de inspanningen van ons team en we kijken er echt naar uit om onze capaciteiten, portfolio en klantbereik uit te breiden in 2022 en daarna."

Christian Reuter, Regional Vice President Market Access EMEA, bij Rockwell Automation legt uit: "De afgelopen 24 maanden hebben duidelijk gemaakt hoe partnerschappen en persoonlijke wederzijdse ondersteuning echt het verschil hebben gemaakt en nu essentieel blijken te zijn voor toekomstig succes. Het was geweldig om zoveel van onze partnerbedrijven te zien op het virtuele evenement van dit jaar, waar we allemaal het thema 'Better Together' grondig hebben omarmd."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden