Laatste nieuws:

, 1 maart 2022 11:52

Schneider Electric benoemt Philippe Delorme tot Executive Vice-President Europe Operations

Schneider Electric heeft Philippe Delorme met ingang van 1 april 2022 benoemd tot Executive Vice-President Europe Operations.

'
1/1
Deze wijziging is een gevolg van de benoeming van Christel Heydemann tot Chief Executive Officer van Orange, die momenteel Executive Vice-President Europe Operations is bij Schneider Electric.Delorme, momenteel Executive Vice-President Energy Management bij Schneider, blijft lid van het Executive Committee.
In zijn nieuwe functie is Delorme verantwoordelijk voor de volledige bedrijfsvoering van Schneider Electric in Europa Operations, waarbij hij het bedrijf vertegenwoordigt bij de ontwikkeling van de EU-agenda om de groene en digitale transformatie van Europa te versnellen.
Met meer dan 25 jaar ervaring bij Schneider Electric leidde Delorme aan het begin van zijn carrière verschillende operaties in de VS en Frankrijk en vervulde verschillende wereldwijde rollen. In 2009 werd hij Schneider's Chief Strategy & Technology Officer en sinds 2011 heeft hij verschillende Global Businesses geleid. In 2019 werd Delorme benoemd tot Executive Vice-President of Energy Management en sinds 2009 is hij lid van het Executive Committee.
Delorme is afgestudeerd aan de Centrale Paris Engineering School en heeft een MBA afgerond aan Sciences Po Paris (Frankrijk). Hij is een voorvechter van de koolstofvrije energietransitie door de implementatie van digitale en elektrische technologieën.

bron: Schneider Electric

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

15 april 2024 - Messe Düsseldorf
Tube
15 april 2024 - Messe Düsseldorf
wire
16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden