Laatste nieuws:

, 15 februari 2022 17:05

Tweede deel TechEd Tuesdays

Rockwell Automation start op 1 maart met het tweede deel van TechEd Tuesdays, een online programma, dat bestaat uit trainingen over smart manufacturing en digitalisering in de industrie. Belangstellenden kunnen zich voor het programma aanmelden.

'
1/1
TechEd Tuesdays 2022 bestaat uit vijf modules: smart devices, smart machines, smart systems, process control en IIoT-infrastructuur. De TechEd Tuesdays zijn voortgekomen uit het TechEd EMEA event van Rockwell Automation. Het evenement biedt online trainingen, waarin theorie en praktijk gecombineerd worden. Het tweede deel van TechEd Tuesdays start op 1 maart en duurt tot 2 april 2022. Specialisten van Rockwell Automation geven op dinsdagen sessies van een halve dag. Elke theoriesessie wordt gevolgd door een praktische sessie. Voor deze hands-on labs maakt Rockwell Automation gebruik van het onCourse digitale platform, dat deelnemers toegang geeft tot virtuele machines (digital twins) met Rockwell-technologie, die de deelnemers kunnen programmeren, bedienen en testen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden