Laatste nieuws:

, 8 februari 2022 12:38

3M Nederland bekroond als topleverancier voor persoonlijke beschermingsmiddelen

Partner of Choice is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder de lezers van Arbo, het kennisplatform over arbeidsomstandigheden, veiligheid en preventie. Per vakgebied is er onder beslissers een onderzoek uitgevoerd op inkoopgedrag waar de Arbo professional direct verantwoordelijk voor is, of grote invloed op heeft in het aankoopproces. 3M Nederland staat in dit leveranciersoverzicht op de 1e plaats in de rubriek persoonlijke beschermingsmiddelen.

'
1/1
Partner Of Choice is bedoeld om Arbo-professionals te helpen de juiste leverancier te kiezen. Een enquête onder Arbo-lezers heeft uitgewezen met welk bedrijf zij het liefst zaken doen. De resultaten werden uitsluitend bepaald door de antwoorden van de lezers.

De gebruiker bepaalt

De voorkeur voor een bepaalde leverancier werd in 2021 onder meer bepaald door de prijs-kwaliteit verhouding, de mate van innovatie, ervaringen uit het verleden en de aanpak rondom duurzaamheid. Tezamen heeft dit ervoor gezorgd dat 3M Nederland de nummer 1 keuze is in Nederland als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen. 3M Nederland is trots om als top leverancier een jaar lang het Partner of Choice keurmerk in de categorie PBM te mogen hanteren.

bron: 3M

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden