Laatste nieuws:

, 1 februari 2022 09:56

FMB 2022 wordt vier weken vervroegd

De FMB – Toeleveranciersbeurs Machinebouw 2022, oorspronkelijk en zoals elk jaar gepland in de tweede week van november, wordt vier weken vervroegd en zal plaatsvinden van 12 tot 14 oktober 2022. De reden daarvoor is de verschuiving van de beurs SPS – smart production solutions naar de datum waarop de FMB was gepland.

'
1/1
Christian Enßle, Portfolio Manager FMB van Easyfairs GmbH: "Er zijn grote inhoudelijke overeenkomsten tussen de SPS als internationale toonaangevende beurs en de FMB als branche-expositie voor de noordelijke helft van Duitsland, met name voor de domeinen elektro- en besturingstechniek, aandrijftechniek en automatiseringstechniek. Dat zijn de kerndomeinen van de SPS en ongeveer een derde van de FMB-exposanten is direct of indirect actief in deze technische gebieden. Veel gerenommeerde aanbieders zijn aanwezig op beide beurzen en wij willen dat dat ook dit jaar mogelijk is - niet in het minst omdat wereldmarktleiders uit de automatiserings- en besturingstechniek hier in OWL thuis zijn en de beurs dankzij de topcluster it´s OWL ook een blik op de toekomst van de digitalisering kan bieden."

bron: FMB

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden