, 25 januari 2022 11:16

Bosch Rexroth nieuwe NEVONEX-partner

Bosch Rexroth gaat zijn hardware en interfaces aan de man brengen via NEVONEX, een fabrikantonafhankelijk ecosysteem voor digitale diensten in de landbouw.

 Bosch Rexroth kwalificeerde zich als NEVONEX-partner dankzij de openheid van haar hardware-architectuur die de fabrikantonafhankelijke NEVONEX-aanpak ondersteunt en alle digitale diensten van de verschillende partners die op basis daarvan draaien.

De RCU-telematica-eenheid van Bosch Rexroth is nu als connectiviteitsapparaat beschikbaar voor NEVONEX-gebruikers. Het bedrijf wil fabrikanten van landbouwmachines een efficiënte manieren bieden om de toekomstbestendige telematicaoplossingen met modulair apparaat- en gegevensbeheer in te voeren die ze nodig hebben. De processorgebaseerde RCU is een open-source Linux-besturingssysteem. De eigenlijke apparaatsoftware wordt in lagen geïnstalleerd en is daarom overdraagbaar. Op basis van deze modulaire, eenvoudig te beheren telematica-eenheid kunnen voertuig- en machinegegevens niet alleen flexibel en efficiënt worden geregistreerd, maar kunnen ze ook op specifieke manieren worden voorbewerkt en met geoptimaliseerde bandbreedte naar de cloud worden overgebracht. 

bron: Bosch Rexroth

Foto's:

Bosch Rexroth nieuwe NEVONEX-partner

De processorgebaseerde RCU-telematica-besturingseenheid van Bosch Rexroth maakt nu deel uit van het NEVONEX-ecosysteem voor digitale diensten in de landbouw. (Bron afbeelding: Bosch Rexroth AG)

© Aandrijvenenbesturen.nl