Laatste nieuws:

, 25 januari 2022 11:16

Bosch Rexroth nieuwe NEVONEX-partner

Bosch Rexroth gaat zijn hardware en interfaces aan de man brengen via NEVONEX, een fabrikantonafhankelijk ecosysteem voor digitale diensten in de landbouw.

De processorgebaseerde RCU-telematica-besturingseenheid van Bosch Rexroth maakt nu deel uit van het NEVONEX-ecosysteem voor digitale diensten in de landbouw. (Bron afbeelding: Bosch Rexroth AG)'
De processorgebaseerde RCU-telematica-besturingseenheid van Bosch Rexroth maakt nu deel uit van het NEVONEX-ecosysteem voor digitale diensten in de landbouw. (Bron afbeelding: Bosch Rexroth AG)
1/1

 Bosch Rexroth kwalificeerde zich als NEVONEX-partner dankzij de openheid van haar hardware-architectuur die de fabrikantonafhankelijke NEVONEX-aanpak ondersteunt en alle digitale diensten van de verschillende partners die op basis daarvan draaien.

De RCU-telematica-eenheid van Bosch Rexroth is nu als connectiviteitsapparaat beschikbaar voor NEVONEX-gebruikers. Het bedrijf wil fabrikanten van landbouwmachines een efficiënte manieren bieden om de toekomstbestendige telematicaoplossingen met modulair apparaat- en gegevensbeheer in te voeren die ze nodig hebben. De processorgebaseerde RCU is een open-source Linux-besturingssysteem. De eigenlijke apparaatsoftware wordt in lagen geïnstalleerd en is daarom overdraagbaar. Op basis van deze modulaire, eenvoudig te beheren telematica-eenheid kunnen voertuig- en machinegegevens niet alleen flexibel en efficiënt worden geregistreerd, maar kunnen ze ook op specifieke manieren worden voorbewerkt en met geoptimaliseerde bandbreedte naar de cloud worden overgebracht. 

bron: Bosch Rexroth

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden