Laatste nieuws:

, 18 januari 2022 12:16

Smart Robotics benoemt ceo

Smart Robotics, ontwikkelaar van intelligente picking-software voor robots, heeft recent de tweede belangrijke financieringsronde afgesloten en Johan Jardevall benoemd als ceo.

Smart Robotics uit Eindhoven benoemt Johan Jardevall als ceo.'
Smart Robotics uit Eindhoven benoemt Johan Jardevall als ceo.
1/1
Smart Robotics, opgericht in 2015 door Mark Menting en Heico Sandee, heeft naar eigen zeggen sinds de oprichting laten zien dat haar op AI gebaseerde softwareplatform toonaangevend is in de markt van gerobotiseerd orderverzamelen, met haar no-code en eenvoudig te gebruiken interface voor implementatie en configuratie.
Als volgende stap in het groeiproces van de onderneming is een ceo aangesteld om de organisatie te leiden: Johan Jardevall. De ‘softwareveteraan' die verschillende groeitrajecten binnen internationale softwarebedrijven heeft geleid, vormt het nieuwe executive management team samen met Heico Sandee (cto) en Eric Sas (cfo).
Jardevall: "Robotica is een zeer interessant terrein, klaar voor gebruik in een aantal nieuwe industrieën. Wat Smart Robotics met robots heeft weten te bereiken op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en integratiegemak in bestaande werkomgevingen is ongelooflijk. Ik ben er trots op dat ik deze organisatie mag leiden bij haar groei."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
20 maart 2024 - Antwerpen
Maintenance
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden