Laatste nieuws:

, 18 januari 2022 12:16

Smart Robotics benoemt ceo

Smart Robotics, ontwikkelaar van intelligente picking-software voor robots, heeft recent de tweede belangrijke financieringsronde afgesloten en Johan Jardevall benoemd als ceo.

Smart Robotics uit Eindhoven benoemt Johan Jardevall als ceo.'
Smart Robotics uit Eindhoven benoemt Johan Jardevall als ceo.
1/1
Smart Robotics, opgericht in 2015 door Mark Menting en Heico Sandee, heeft naar eigen zeggen sinds de oprichting laten zien dat haar op AI gebaseerde softwareplatform toonaangevend is in de markt van gerobotiseerd orderverzamelen, met haar no-code en eenvoudig te gebruiken interface voor implementatie en configuratie.
Als volgende stap in het groeiproces van de onderneming is een ceo aangesteld om de organisatie te leiden: Johan Jardevall. De ‘softwareveteraan' die verschillende groeitrajecten binnen internationale softwarebedrijven heeft geleid, vormt het nieuwe executive management team samen met Heico Sandee (cto) en Eric Sas (cfo).
Jardevall: "Robotica is een zeer interessant terrein, klaar voor gebruik in een aantal nieuwe industrieën. Wat Smart Robotics met robots heeft weten te bereiken op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en integratiegemak in bestaande werkomgevingen is ongelooflijk. Ik ben er trots op dat ik deze organisatie mag leiden bij haar groei."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

15 april 2024 - Messe Düsseldorf
Tube
15 april 2024 - Messe Düsseldorf
wire
16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden