Laatste nieuws:

, 18 januari 2022 12:10

SPS 2022 in eerste helft november

De SPS in Neurenberg gaat in tegenstelling tot in de voorgaande jaren naar de eerste helft van november. Dit jaar staat de beurs voor ‘Smart Poduction Solutions‘ gepland van 8 tot en met 10 november. Beursorganisator Mesago heeft de nieuwe datum samen met NürnbergMesse , de eigenaar van het beursterrein bepaald

De SPS 2022 in Neurenberg heeft plaats van 8 tot en met 10 november.'
De SPS 2022 in Neurenberg heeft plaats van 8 tot en met 10 november.
1/1
Vorig jaar volgde de berichtgeving rondom de beurs zich in rap tempo op. Op 9 november heette het nog dat het evenement fysieke doorgang zou vinden voor degenen die hetzij waren gevaccineerd tegen dan wel waren genezen van COVID-19. Een week later werd dit nog eens bevestigd met de mededeling dat zo'n 700 exposanten daadwerkelijk op beursvloer aanwezig zouden zijn, aangevuld met het virtuele ‘SPS on air'. De dagen daarna ging het snel. Meer en meer grote spelers kondigden aan toch niet fysiek aanwezig te zijn en de aankondiging dat FFP2-maskers verplicht werd een dag later opgevolgd met de aankondiging dat de SPS 2021 in zijn geheel werd afgelast.

Vooruitkijken

"We betreuren het ten zeerste dat SPS 2021 op het laatste moment is geannuleerd; niemand van ons had gewild dat het op deze manier zou gebeuren. Maar nu is het tijd om vooruit te kijken, dus we zijn verheugd om de eerdere datum voor SPS 2022 aan te kondigen," zei Martin Roschkowski, voorzitter van Mesago. Het concept voor SPS 2022 is al in de afrondende fase en zal binnenkort worden gepubliceerd op de website van het evenement.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden