Laatste nieuws:

, 11 januari 2022 15:10

Delta Electronics neemt automatiseerder elektronicaproductie over

De Taiwanese automatiseringsproducent Delta Electronics heeft de voorgenomen overname bekendgemaakt van het Amerikaanse Universal Instruments Corporation. Met de overname is een bedrag gemoeid van ongeveer 88,9 miljoen dollar. Universal is gespecialiseerd in precisieautomatiseringssystemen voor de elektronica-industrie. Universal Instruments blijft na de overname onder leiding van het oorspronkelijke managementteam.

Universal Instruments Corporation ontwerp en maakt oplossingen voor de elektronicaproductie. (Foto: Universal Instruments Corporation)'
Universal Instruments Corporation ontwerp en maakt oplossingen voor de elektronicaproductie. (Foto: Universal Instruments Corporation)
1/1
Universal werd meer dan een eeuw geleden opgericht in Vestal, in de staat New York, en produceerde oorspronkelijk veiligheidsspelden. In de tweede helft van de 20e eeuw is het bedrijf zich gaan toeleggen op oplossingen voor de elektronicaproductie. Het bedrijf heeft een portefeuille van meer dan 500 octrooien en heeft wereldwijd bijna 30.000 systemen geleverd.
"Universal Instruments heeft een opmerkelijke staat van dienst opgebouwd en langdurige klantrelaties opgebouwd op het gebied van elektronicaproductie, wat een belangrijk aandachtspunt is van Delta's industriële automatiseringsactiviteiten", aldus Delta-ceo, Ping Cheng. "De rijke ervaring van Universal Instruments op het gebied van standaard automatiseringsmachines zal ook de productontwikkelingsprocessen van Delta verbeteren."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden