, 20 december 2021 14:53

Beckhoff breidt uit in Noord Nederland

Beckhoff Automation GmbH heeft in november 2021 de historische mijlpaal van 1 miljard euro omzet bereikt. Ook voor Beckhoff Nederland is dit jaar een succesvol jaar met dubbelcijferige groei en ziet kansen in Noord-Nederland. Komend jaar moet daar dan ook een Beckhoff-vestiging komen.

Verkoopdirecteur John Stut: "Voor de komende periode voorzien we ook in Nederland een enorme groei. Vooral in Noord-Nederland zien we groeiende activiteiten van onze klanten en rondom de universiteit van Groningen, waar veel bedrijven nieuwe vestigingen openen in deze regio. Dit heeft ons doen besluiten om meer focus te leggen op het noorden van Nederland en daarom willen wij daar in het komende jaar een nieuwe vestiging gaan openen."

Gezocht: locatiemanager

Op die nieuwe Beckhoff locatie moeten ook een trainings- en een demoruimte. Beckhoff gaat daarom actief op zoek naar een geschikte locatiemanager , die deze vestiging in Noord Nederland op kan gaan zetten en verder vorm wil gaan geven. Vanaf deze locatie kunnen de bestaande klanten nog directer kunnen worden ondersteund en nieuwe klanten kunnen worden getraind en verder bekend worden gemaakt met de producten van Beckhoff.

Foto's:

Beckhoff breidt uit in Noord Nederland

Beckhoff wil uitbreiden in Noord-Nederland

© Aandrijvenenbesturen.nl