Laatste nieuws:

, 20 december 2021 14:53

Beckhoff breidt uit in Noord Nederland

Beckhoff Automation GmbH heeft in november 2021 de historische mijlpaal van 1 miljard euro omzet bereikt. Ook voor Beckhoff Nederland is dit jaar een succesvol jaar met dubbelcijferige groei en ziet kansen in Noord-Nederland. Komend jaar moet daar dan ook een Beckhoff-vestiging komen.

Beckhoff wil uitbreiden in Noord-Nederland'
Beckhoff wil uitbreiden in Noord-Nederland
1/1
Verkoopdirecteur John Stut: "Voor de komende periode voorzien we ook in Nederland een enorme groei. Vooral in Noord-Nederland zien we groeiende activiteiten van onze klanten en rondom de universiteit van Groningen, waar veel bedrijven nieuwe vestigingen openen in deze regio. Dit heeft ons doen besluiten om meer focus te leggen op het noorden van Nederland en daarom willen wij daar in het komende jaar een nieuwe vestiging gaan openen."

Gezocht: locatiemanager

Op die nieuwe Beckhoff locatie moeten ook een trainings- en een demoruimte. Beckhoff gaat daarom actief op zoek naar een geschikte locatiemanager , die deze vestiging in Noord Nederland op kan gaan zetten en verder vorm wil gaan geven. Vanaf deze locatie kunnen de bestaande klanten nog directer kunnen worden ondersteund en nieuwe klanten kunnen worden getraind en verder bekend worden gemaakt met de producten van Beckhoff.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden