Laatste nieuws:

, 14 december 2021 12:55

Afscheid van de besturingskast?

Met het nieuwe MX-systeem brengt Beckhoff een systeemoplossing op de markt, die volgens de makers de conventionele schakelkast geheel of gedeeltelijk kan vervangen.

Met het nieuwe MX-systeem neemt Beckhoff afscheid van de besturingskast'
Met het nieuwe MX-systeem neemt Beckhoff afscheid van de besturingskast
1/1
Het modulaire systeem - de introductie had in november plaats - bestaat uit een aluminium basisplaat (IP67) met geïntegreerde moduleslots, EtherCAT als interne communicatiebus en een geïntegreerde voeding voor 24 VDC, 48 VDC, 400 VAC en 600 VDC als mogelijke voltages op de achterliggende backplane tot een stroomsterkte van 63 A.
Op de moduleslots kunnen de IPC, de I/O- en de motionmodules worden aangesloten. Een systeemcombinatie van baseplate en modules kan direct op de machine worden gemonteerd. Het systeem vermindert de benodigde engineering- en montagetijd. Dit alles resulteert in een modulair schakelkastsysteem met een hoge beschermingsklasse op de machine zonder extra beschermende behuizingen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden