Laatste nieuws:

, 1 december 2021 09:05

Rockwell Automation opent nieuw Cyber Operations Center

Rockwell Automation heeft nieuwe investeringen bekendgemaakt die hun cybersecurity-diensten verder moeten verbeteren. Niet alleen gaan ze een strategische samenwerking aan met Dragos Inc. en CrowdStrike maar richten ook een nieuw Cybersecurity Operations Center op in Israël.

'
1/1
Rockwell Automation en Dragos, hebben een samenwerking bekendgemaakt die industriële klanten in staat moet stellen zich beter te beschermen tegen cyberbedreigingen, eerder te kunnen reageren en sneller te herstellen na een incident. Bij de samenwerking ligt de nadruk op informatie over potentiële bedreigingen en een snelle respons op incidenten. De gecombineerde kennis van de twee ondernemingen vergroot de snelheid waarmee klanten een inschatting kunnen maken van cyberbedreigingen en op incidenten kunnen reageren. Tevens bieden deskundigen van Rockwell Automation en Dragos een gezamenlijk ontwikkelde informatietool over bedreigingen aan.

 

Cloud-gebaseerde endpointbescherming

Rockwell Automation en CrowdStrike, gaan samenwerken om end-to-end cybersecurity- en netwerkoplossingen aan klanten te leveren. Binnen de samenwerking worden projecten onderzocht voor de combinatie van het cloud-native AI-gebaseerde Falcon-platform van Crowdstrike en de netwerktechnologie en -diensten van Rockwell Automation, om gedifferentieerd pakket oplossingen amen te stellen voor de aanpak van mogelijke problemen met de cybersecurity bij de klant.

 

Risicobeheer op afstand

Rockwell Automation heeft daarnaast een Cybersecurity Operations Center in Israël opgezet. Het centrum in Tel Aviv is op 1 november geopend en richt zich op het leveren van cybersecurity op afstand aan de wereldwijde klantenkring van Rockwell Automation. Het nieuwe center biedt -samen met de andere 15 servicecentra verspreid over de wereld - verbeterde managed services voor cybersecurity.
In 2020 nam Rockwell Automation Avnet over, een cybersecurity-aanbieder in Israël met ruim 20 jaar ervaring in cybersecuritydiensten, en Oylo, een aanbieder van industriële cybersecuritydiensten in Barcelona. Die overnames waren bedoeld ter verbetering van het aanbod van oplossingen voor industrial control en incident response. Tevens omvat het ecosysteem van Rockwell Automation partners zoals Claroty en Cisco.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden