Laatste nieuws:

, 15 november 2021 11:51

Verzoek om voordrachten Kooy Prijs 2022

Het Prof. Kooy Fonds van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) kent jaarlijks een prijs toe aan de beste afstudeerder in Defensie- of Veiligheidstechnologie aan een technische universiteit of hogeschool. Tot en met 24 december is het mogelijk een student met een relevant verslag aan te melden.

De winnaar van de Kooy Prijs 2021 was Ir. Keith T.J. Klein. Hij won de prijs met zijn afstudeerscriptie: ‘Estimating 3D motion from radar data: Exploiting an omnidirectional radar array for motion estimation in the context of SAR imaging on agile platform.’'
De winnaar van de Kooy Prijs 2021 was Ir. Keith T.J. Klein. Hij won de prijs met zijn afstudeerscriptie: ‘Estimating 3D motion from radar data: Exploiting an omnidirectional radar array for motion estimation in the context of SAR imaging on agile platform.’
1/1
Meer informatie over de prijs en de voordrachtsprocedure geeft www.kivi.nl/dv.

De uitreiking van de prijs vindt plaats op woensdag 13 april 2022 tijdens het jaarlijkse Kooy Symposium. Ook dit keer in het auditorium van de legerplaats te Stroe.
Indieners krijgen een ontvangstbevestiging van hun voordracht. Behalve met de winnaar wordt over de uitslag en tussentijdse stand van zaken niet gecommuniceerd.

Indien u vragen heeft over prijs of een voordracht kunt u contact opnemen met Marjolein de Wit via mw@kividv.nl.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
20 maart 2024 - Antwerpen
Maintenance
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden