Laatste nieuws:

, 26 oktober 2021 17:05

Eltrex Motion lid Brainport Industries-netwerk

Eltrex Motion is lid geworden van Brainport Industries, het netwerk van toeleveranciers in de maakindustrie voor het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hightech apparatuur. Het netwerk telt tien jaar na de oprichting ruim honderd leden.

'
1/1
Deelname aan Brainport Industries past binnen de groeiambitie van Eltrex Motion. "Brainport Industries is wereldwijd een toonaangevende, open supplychain voor hightechbedrijven, en heeft de ambitie om zich verder te ontwikkelen en verder te groeien. Aan die ontwikkeling leveren wij graag onze bijdrage", zegt Eltrex-directeur Coen Waltman. "Wij zijn blij dat we lid zijn geworden van deze innovatieve groep van bedrijven en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking."
Eltrex Motion is gespecialiseerd in aandrijf- en positioneertechniek en is actief in de apparaten- en machinebouw in de Benelux - De activiteiten zijn verdeeld in vjif specialismen: Mechanical, Motors, Drives & Controllers, Motion Peripherials en Motion Projects. Het bedrijf maakt deel uit van de Eight Lakes group, met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Taiwan, Denemarken, Zweden en Noorwegen, een jaaromzet van circa 115 miljoen EUR en meer dan 285 medewerkers. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Breda.

bron: Eltrex Motion

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden