Laatste nieuws:

, 5 oktober 2021 14:01

Nieuwe productievestigingen Trelleborg

Trelleborg gaat zijn productie uitbreiden naar Rusland, Vietnam, Japan en Marokko. Het worden de eerste productievestigingen in die landen in volledig eigendom. Met de investering is een bedrag gemoeid van rond 29,5 miljoen euro voor de komende vijf jaar. In 2026 moeten de vestigingen volledig operationeel en werk bieden aan meer dan 300 werknemers. Trelleborg wil zich met deze investeringen geografisch dichter bij klanten en winstgevende marktsegmenten vestigen.

Trelleborg opent de komende vijfjaar wereldwijd verschillende nieuwe productielocaties.'
Trelleborg opent de komende vijfjaar wereldwijd verschillende nieuwe productielocaties.
1/1
Trelleborg Sealing Solutions wil in het derde kwartaal van volgend jaar beginnen met de productie van afdichtingen voor de Russische markt, in Yesipovo bij Moskou. Hier zullen dan onder andere ‘high-performance'afdichtingen voor transport- en de lucht- en ruimtevaartsector worden gemaakt. Trelleborg heeft wel al vele jaren verkoopkantoren in Rusland voor hun afdichtingen. Ook in Vietnam komt een productievestiging voor afdichtingen voor diverse marktsegmenten. Het bedrijf is nu verschillende mogelijkheden aan het onderzoeken.
Manchetten
Voor de belangrijke Japanse automobielmarkt begint Trelleborg Industrial Solutions in het eerste kwartaal van 2022 met de productie van manchetten in Odawara, ten zuidwesten van Tokio. De manchetten, dynamisch afdichtingsystemen gemaakt van thermoplastische elastomeren, dichten aandrijfassen af en voorkomen het binnendringen van verontreinigingen. Ook in Japan heeft Trelleborg al vele jaren verkoopkantoren.
Al een geruime tijd stijgt de vraag naar hun manchetten voor de automobielsector. In het voorjaar van dit jaar zijn ze daarom ook begonnen met de productie in het Marokkaanse in Kenitra. Het is de eerste productielocatie van Trelleborg in Afrika.

bron: Trelleborg

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (9)

16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden