Laatste nieuws:

, 22 september 2021 04:44

Focus op energiebesparing tijdens Efficiënt Aandrijven

Na een lange periode kan ook uitgeverij MYbusinessmedia weer live congressen & evenementen organiseren. Het eerste evenement is op 13 oktober en betreft het Efficiënt Aandrijven Event.

Maarten van Werkhoven, TPA adviseur Kennisnetwerk voor Efficiënte Elektrische Aandrijfsystemen in Nederland, presenteert de resultaten van het auditprogramma Aandrijvingen tijdens het event.'
Maarten van Werkhoven, TPA adviseur Kennisnetwerk voor Efficiënte Elektrische Aandrijfsystemen in Nederland, presenteert de resultaten van het auditprogramma Aandrijvingen tijdens het event.
1/1
De focus van dit evenement ligt op energiebesparende oplossingen in de gehele aandrijfketen. Want het energieverbruik moet omlaag. De samenleving vraagt het, de overheid eist het en van de industrie zal steeds vaker worden verlangd dat zij daadwerkelijk rekenschap aflegt over de acties die zijn ondernomen.

Naast een exposantenplein zijn er diverse sprekers. Zo gaat Leo Smit, werktuigbouwkundige en energeticus, een lezing houden over ‘Van doelen naar actie'- Klimaatbeleid verschuift van beleidsmakers naar het bedrijfsleven. De gestelde doelen, veelal zeer uitdagend, moeten concreet worden gemaakt.

Maarten van Werkhoven, TPA adviseur Kennisnetwerk voor Efficiënte Elektrische Aandrijfsystemen in Nederland, presenteert de resultaten van het auditprogramma Aandrijvingen, dat samen met Techniek Nederland, Federatie Aandrijftechniek, Holland Pomp Groep, RVO en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat op poten is gezet.

Geurt van Bennekom, Eaton, verzorgd een presentatie over de nieuwe ErP Eco-Design richtlijn (EU) 2019/1781. Hierin staat de energie-efficiëntie als hoofddoel. We kijken waar motoren en frequentieregelaars aan moeten voldoen en wat een Power Drive System (PDS) is.

Efficiënt Aandrijven is interessant voor machinebouwers, OEM, industriële installateurs, ontwerpers/constructeurs, opdrachtgevers uit de industrie, inkopers, hoofd technische dienst en technisch kader. Het evenement vindt plaats op 13 oktober 2021 in 1931 Congrescentrum te ‘s-Hertogenbosch (NL).

bron: Efficiënt Aandrijven

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

12 oktober 2023 - Het Zendstation - Lopikerkapel
Up to the Nexxt
29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden