Laatste nieuws:

, 8 september 2021 07:50

Parker Hannifin kondigt nieuw tweedaags online olie- en gasevenement aan

Parker Hannifin houdt op 6 en 7 oktober 2021 een online vakbeurs voor de olie- en gasindustrie: O&G naar energie: Flexibiliteit in een veranderende wereld.

'
1/1
Het evenement draait om vier thema's:

• Drijfveren voor materiaalkeuze - waaronder uitdagingen zoals het aanpakken van corrosie, de beschikbaarheid van materialen en overwegingen met betrekking tot de metallurgie
• Routes naar nul CO2-uitstoot - behandelde onderwerpen zijn: emissiereductie, waterstoftoepassingen, elektrificatie, hernieuwbare energie en opties voor technologieoverdracht
• Digitalisering en efficiëntie - waarin wordt beschreven hoe de efficiëntie kan worden verbeterd door middel van verbeterd activabeheer, toestandsbewaking, voorspellend onderhoud en automatisering
• Verbeterde vaardigheden, training en veiligheid - met name op technologie gebaseerde training en best practices om de veiligheid in de industrie te waarborgen en risico's te verminderen.

Parker toont de nieuwste olie- en gastechnologieën vanuit een reeks virtuele beursstands. Er is een trainingszone met gratis live presentaties; een loungeruimte waar olie- en gasprofessionals elkaar kunnen vinden; en een lezing in de bioscoop waar nieuwe content van experts on-demand wordt vertoond, inclusief inzichten in branchetrends van Diveena Danabalan, senior energieanalist bij de Energy Industries Council.

Joachim Guhe, president voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika: "O&G naar energie draait om het verkennen van nieuwe manieren van werken, waaronder mogelijkheden om emissies te verminderen, activiteiten te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en optimaal gebruik te maken van opkomende technologieën. We kijken ernaar uit om zowel nieuwe als gevestigde olie- en gascontacten te verwelkomen gedurende de twee dagen en hopen dat de beschikbare activiteiten waardevol zullen zijn voor de vertegenwoordigers. De activiteiten bestaan uit live trainingssessies tot technisch advies, on-demand lezingen en netwerkmogelijkheden."

bron: Parker Hannifin

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden