, 7 september 2021 11:53

Rockwell Automation rondt overname van Plex Systems af

Rockwell Automation heeft Plex Systems overgenomen, een single-instance, multi-tenant SaaS-productieplatform dat toegang geeft tot geavanceerde systemen voor planning, productie, kwaliteitsmanagement en supply chain management.

Plex heeft 700 klanten en via het platform worden 8 miljard transacties per dag uitgevoerd. De activiteiten worden onderdeel van de business unit Software and Control van Rockwell Automation, dat hard- en software voor het ontwerp, het beheer van bedrijfsprocessen en het onderhoud van geautomatiseerde productie- en managementsystemen op de markt brengt.

"De overname komt op een goed moment aangezien steeds meer klanten hun industriële applicaties naar de cloud verplaatsen", zegt CEO Blake Moret van Rockwell Automation. "De toepassingen van Plex zullen op basis van de branche-expertise van Rockwell Automation verder worden uitgebreid en aangevuld met mogelijkheden om realtime data om te zetten in bruikbare inzichten. Daardoor kunnen we onze klanten beter van dienst zijn met cloudoplossingen die men eenvoudig kan implementeren, gebruiken en onderhouden."

bron: Rockwell Automation

Foto's:

Rockwell Automation rondt overname van Plex Systems af

© Aandrijvenenbesturen.nl