Laatste nieuws:

, 7 september 2021 11:53

Rockwell Automation rondt overname van Plex Systems af

Rockwell Automation heeft Plex Systems overgenomen, een single-instance, multi-tenant SaaS-productieplatform dat toegang geeft tot geavanceerde systemen voor planning, productie, kwaliteitsmanagement en supply chain management.

'
1/1
Plex heeft 700 klanten en via het platform worden 8 miljard transacties per dag uitgevoerd. De activiteiten worden onderdeel van de business unit Software and Control van Rockwell Automation, dat hard- en software voor het ontwerp, het beheer van bedrijfsprocessen en het onderhoud van geautomatiseerde productie- en managementsystemen op de markt brengt.

"De overname komt op een goed moment aangezien steeds meer klanten hun industriële applicaties naar de cloud verplaatsen", zegt CEO Blake Moret van Rockwell Automation. "De toepassingen van Plex zullen op basis van de branche-expertise van Rockwell Automation verder worden uitgebreid en aangevuld met mogelijkheden om realtime data om te zetten in bruikbare inzichten. Daardoor kunnen we onze klanten beter van dienst zijn met cloudoplossingen die men eenvoudig kan implementeren, gebruiken en onderhouden."

bron: Rockwell Automation

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden