Laatste nieuws:

, 8 augustus 2021 13:24

Universal Robots introduceert Cobot Summer School 2021

Digitalisering en het gebruik van automatiseringsoplossingen zijn blijvende trends die steeds verder worden geïntegreerd bij bedrijven. Collaboratieve robots worden al in allerlei industrieën gebruikt en dit zal zich steeds verder uitbreiden. Kennis over het werken met cobots wordt dan ook steeds belangrijker.

'
1/1
Universal Robots streeft ernaar om het automatiseren van cobots voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk te maken. Zo is er al de Universal Robots Academy die gebruikers, ongeacht hun ervaring of kennis, de benodigde programmeerkennis biedt. De Cobot Summer School is een gratis korte cursus om meer te leren over cobots en uiteindelijk cobotprogrammeur te worden.

Nieuwe kennis opdoen tijdens de zomer

De Cobot Summer School is een laagdrempelige mogelijkheid voor bedrijven, studenten en professionals die nieuwe cobotvaardigheden willen opdoen. De zomer is vaak een periode waarin meer tijd en ruimte is voor het opdoen van nieuwe kennis.
Binnen de Summer School is een uitgebreid lespakket samengesteld om te leren programmeren met cobots. Er zijn on-demand webinars beschikbaar waarin verschillende experts aan het woord komen vanuit allerlei markten met veel voorbeelden van business cases. Ook kunnen deelnemers de online academy volgen waarin ze in negentig minuten cobotprogrammeur kunnen worden en kunnen zij via de URSim, een digitale cobot-simulator, en kleine opdrachten de geleerde stof in de praktijk brengen. Via de URSim kan een deelnemer tevens modelleren hoe een cobot zou kunnen passen binnen het eigen bedrijfsproces. Alle sessies zijn afzonderlijk te volgen en de cursisten bepalen zelf het tempo en intensiteit van het lesprogramma.
Aan het einde van de Cobot Summer School volgt een deelnamecertificaat, om aan te tonen dat deelnemers de trainingen met goed gevolg hebben afgerond.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden