, 6 juli 2021 09:17

Facta op overnamepad in Noord-Nederland

Met de overname van drie reparatiebedrijven van Peters Elektromotoren vergroot Facta de landelijke dekking en positie in Noord-Nederland. Het gaat om Steenhuis Elektromotoren, Seal Center Benelux en de Noord Nederlandse Wikkelcentrale.

Steenhuis Elektromotoren (Zuidbroek-Groningen) en Noord Nederlandse Wikkelcentrale (Dronryp-Friesland) hebben een rijke historie als onderhoudsbedrijven in rotating equipment. Het werkgebied is Noord/Noordoost-Nederland. Met 17 technische vakmensen plus 24/7 service beperken ze productiestilstand tot het minimum. De collega's van Seal Center Benelux (Hoogeveen-Drenthe) leveren en reviseren alle merken mechanical seals.

 

De drie bedrijven zijn geen onbekende partij voor Facta: de afgelopen jaren hebben ze de samenwerking regelmatig opgezocht. Nu gaan ze samen verder onder de naam Facta. Facta: "We zijn ervan overtuigd dat de bedrijven elkaar perfect aanvullen. Met deze krachtenbundeling kunnen we onze activiteiten verder professionaliseren en onze dienstverlening uitbreiden. Waardoor wij onze opdrachtgevers in Noord-Nederland nog beter van dienst kunnen zijn bij het service en onderhoud van rotating equipment."

bron: Facta

Foto's:

Facta op overnamepad in Noord-Nederland

Facta neemt de activiteiten van drie reparatiebedrijven van Peters Elektromotoren over.

© Aandrijvenenbesturen.nl