Laatste nieuws:

, 6 juli 2021 09:17

Facta op overnamepad in Noord-Nederland

Met de overname van drie reparatiebedrijven van Peters Elektromotoren vergroot Facta de landelijke dekking en positie in Noord-Nederland. Het gaat om Steenhuis Elektromotoren, Seal Center Benelux en de Noord Nederlandse Wikkelcentrale.

Facta neemt de activiteiten van drie reparatiebedrijven van Peters Elektromotoren over.'
Facta neemt de activiteiten van drie reparatiebedrijven van Peters Elektromotoren over.
1/1

Steenhuis Elektromotoren (Zuidbroek-Groningen) en Noord Nederlandse Wikkelcentrale (Dronryp-Friesland) hebben een rijke historie als onderhoudsbedrijven in rotating equipment. Het werkgebied is Noord/Noordoost-Nederland. Met 17 technische vakmensen plus 24/7 service beperken ze productiestilstand tot het minimum. De collega's van Seal Center Benelux (Hoogeveen-Drenthe) leveren en reviseren alle merken mechanical seals.

 

De drie bedrijven zijn geen onbekende partij voor Facta: de afgelopen jaren hebben ze de samenwerking regelmatig opgezocht. Nu gaan ze samen verder onder de naam Facta. Facta: "We zijn ervan overtuigd dat de bedrijven elkaar perfect aanvullen. Met deze krachtenbundeling kunnen we onze activiteiten verder professionaliseren en onze dienstverlening uitbreiden. Waardoor wij onze opdrachtgevers in Noord-Nederland nog beter van dienst kunnen zijn bij het service en onderhoud van rotating equipment."

bron: Facta

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden