Laatste nieuws:

, 3 juni 2021 11:35

Nieuw catalogi

Heinrich Kipp Werk heeft de nieuwe catalogi Bediendelen | Normelementen en Spantechniek uitgebracht. De naslagwerken voor constructeurs zijn behalve verkrijgbaar in druk ook als eCatalogue te raadplegen en/of te downloaden via de website.

'
1/1
De nieuwe catalogus Bediendelen | Normelementen heeft 1600 pagina's. Nieuw zijn onder andere de productlijnen FEATURE grip en NOVOnox hygienic. Laatstgenoemde lijn bestaat uit rvs producten, gericht zijn ontworpen voor de farmaceutische en levensmiddelenindustrie, de medische techniek en in de verpakkingsbranche. Ook staan een groot aantal nieuwe duroplast-producten, arrêteerbouten, vergrendelpennen, buisgrepen en scharnieren in de catalogus vermeld. Alle standaardcomponenten zijn voor 98 procent af magazijn verkrijgbaar.In de 580 pagina's tellende catalogus Spantechniek staan ook verschillende volledig nieuwe systemen vermeld, zoals de 5-assige spanner KIPPflexX. Deze is toepasbaar als bankschroef voor het spannen van onbewerkte delen of als centrische spanner voor de neerdrukspanning. Andere nieuwe systeemproducten zijn het vijfassige modulespansysteem 138 voor de nulpuntspanning van grote of zware werkstukken, pneumatisch bediende spanelementen voor een gedeeltelijke automatisering van processen en een kettingspansysteem voor het veilig spannen en vastzetten van werkstukken met onregelmatige contouren in bewerkingscentra. Ook nieuwe basiselementen met T-gleuven in meer voetafmetingen evenals hoogte- en kubusvarianten zijn in de catalogus te vinden.

bron: Heinrich Kipp Werk

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden