Laatste nieuws:

, 1 juni 2021 09:53

Electronics & Applications 2021 is de eerste hybride vakbeurs van FHI

FHI zet flink in op digitalisering tijdens de vakbeurs Electronics & Applications 2021 (E&A 21). Deze beurs vindt plaats van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september 2021 in de Jaarbeurs. Nieuw deze editie is dat dit de eerste hybride vakbeurs is die FHI organiseert. Vanuit de markt is veel vraag naar zulke beurzen, omdat het online aspect een nieuwe doelgroep trekt. Netwerken, seminars volgen en innovaties bekijken gebeurt offline, terwijl de seminars ook online te volgen zijn. Zo komen twee werelden samen en is deze beurs voor een breed publiek interessant.

'
1/1
Online en offline bijten elkaar niet en zo is de hybride vakbeurs ontstaan. Op de digitale events komt een ander soort bezoeker op af. Bij sommige online FHI events is zelfs zeventig tot tachtig procent van de aanmeldingen nieuw. Deze doelgroep is erg geïnteresseerd in webinars vol technische kennisoverdracht. Alle presentaties vinden dit jaar live op de beursvloer plaats, maar zijn ook online te volgen zodat een fysiek bezoek aan de Jaarbeurs niet per se noodzakelijk is.

Live stream

In vergelijking met fysieke vakbeurzen komen er op online events bijvoorbeeld veel meer engineers af. Juist deze groep bezoekt wegens tijdgebrek weinig fysieke evenementen. Voor hen is een online webinarprogramma een mooie uitkomst.
Naast het online deel speelt het fysieke aspect natuurlijk als vanouds een grote rol op E&A. Op de beursvloer is te zien hoe de E&A gadget - dit jaar is dat de E&A Parrot - tot stand komt en tonen exposanten hun nieuwste innovaties. Netwerken speelt in deze periode een nog grotere rol. Het aanhalen van bestaande banden en contact leggen met (potentiële) nieuwe klanten maakt een beursbezoek de moeite waard.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (9)

16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden