Laatste nieuws:

, 25 mei 2021 09:37

Twee miljoenste Invertek drive ooit naar Hiflex Automatiseringstechniek

Hiflex Automatiseringstechniek, verkooppartner in Nederland van Invertek Drives heeft de twee miljoenste Optidrive frequentieregelaar ooit in ontvangst genomen. Hiflex ontving de eenmalige ‘gouden frequentieregelaar’ nadat deze in april in Wales was geproduceerd. De Optidrive E3 wordt tentoongesteld in het hoofdkantoor van Hiflex in Ridderkerk.

Dean, CEO van Invertek Drives en Senior Vice President van SHI (vooraan, rechts) met Janet Evans (vooraan, links) na de productie van de twee miljoenste Optidrive VFD. Ze worden gadegeslagen door Adrian Ellam, Finance and Operations Director (links); Glyn Jones, R&D Director; Rhydian Welson, Sales and Marketing Director; en Dr. David Jones, R&D Director '
Dean, CEO van Invertek Drives en Senior Vice President van SHI (vooraan, rechts) met Janet Evans (vooraan, links) na de productie van de twee miljoenste Optidrive VFD. Ze worden gadegeslagen door Adrian Ellam, Finance and Operations Director (links); Glyn Jones, R&D Director; Rhydian Welson, Sales and Marketing Director; en Dr. David Jones, R&D Director
1/1
Invertek heeft een wereldwijd verkoopnetwerk in meer dan 80 landen. Eind april produceerde de fabrikant van frequentieregelaars zijn twee miljoenste frequentieregelaar. Deze eenmalige ‘gouden frequentieregelaar' werd geproduceerd in het 5.500m² grote wereldwijde assemblagecentrum van Invertek in Welshpool, Powys. De mijlpaal komt er nadat Invertek een recordverkoop aankondigde in 2020 en het eerste kwartaal van 2021. Het volgt op een significante voortdurende groei van jaar tot jaar sinds het bedrijf 23 jaar geleden werd opgericht.
De twee miljoenste frequentieregelaar maakt deel uit van een bestelling geplaatst door Hiflex Automatiseringstechniek BV, verkooppartner van Invertek in Nederland. De Optidrive E3 is inmiddels naar hun hoofdkantoor in Ridderkerk gestuurd.

Een belangrijke mijlpaal

"We hebben een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis bereikt. Bijna twee miljoen Optidrives zijn nu operationeel over de hele wereld. Ze zorgen allemaal voor energie- en procesefficiëntie in motorbesturingen in een reeks industrieën, van productie tot scheepvaart, landbouw tot water, en kranen tot voedsel en drank," zegt Shaun Dean, CEO van Invertek Drives en Senior Vice President van Sumitomo Heavy Industries Ltd (SHI).

Omvormertechnologie

"Frequentieregelaars spelen een belangrijke rol in het helpen verminderen van CO2 uitstoot wereldwijd door efficiënte motorregeling. We zijn erg trots op de manier waarop onze omvormertechnologie daaraan bijdraagt." Dean zei dat er aanzienlijke investeringen worden gedaan in de productie in de Britse fabriek om de productieniveaus te verhogen, evenals in Research & Development om steeds efficiëntere frequentieregelaars te creëren. Deze voortdurende evolutie is de kern van het engagement van de directie van Invertek.

Personeelswerving

Momenteel is Invertek bezig met een wervingscampagne voorpersoneel op alle gebieden van het bedrijf. Dit ondersteunt niet alleen de groeiwensen, maar zorgt er ook voor dat Invertek voorop blijft lopen in frequentieregelaar-technologie.
De twee miljoenste frequentieregelaar werd geassembleerd door één van de langst werkende productietechnici van Invertek, Janet Evans. Zij werkt al 18 jaar bij het bedrijf in één van de unieke Global Assembly Cells (GAC). Hier wordt elke aandrijving op bestelling gebouwd, getest en verpakt voordat ze wordt geconsolideerd en internationaal verzonden.

bron: Hiflex

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden