Laatste nieuws:

, 19 april 2021 10:40

T-Systems en AWS bundelen 5G en Edge oplossingen in Campus Edge Framework

T-Systems en AWS lanceren tijdens de Hannover Messe een framework van een snel 5G Campus Netwerk, edge cloud en digitale oplossingen voor de industrie.

'
1/1
AWS levert de on-premise en edge-cloud, waaronder AWS Outposts. T-Systems verzorgt de digitale oplossingen, full service migratie en connectiviteit. Het framework is met name waardevol wanneer data door lokale of dataprivacybeperkingen op locatie moeten blijven of wanneer enorme hoeveelheden data voor lokale systemen realtime verwerkt moet worden.
Het volledige Campus Edge Framework combineert connectivity oplossingen zoals 5G Campus netwerken, edge computing-services en digitale services en oplossingen. T-Systems adviseert klanten bij het ontwikkelen van een digitale campusstrategie en ondersteunt bij de installatie en integratie van de nieuwe en bestaande IT- en OT-systemen.
"Edge computing is de ideale oplossing voor klanten die (extreem) snelle gegevensanalyse nodig hebben om hun processen slimmer en efficiënter te maken. Dit vereist namelijk een zeer lage latency tot cloudservices", aldus Stephan Salmann, verantwoordelijk voor het campus-edge-initiatief van T-Systems. "Denk aan de realtime detectie van afwijkingen in de productie via sensoren en computer vision. Maar ook aan het flexibel kunnen opstellen van geavanceerde medische apparatuur, realtime diagnostiek via 5G-netwerken of een efficiëntere verwerking van bagage en containers in havens en luchthavens."
Ook voor service en onderhoud van complexe machines kan onderhoudspersoneel met AR-brillen, verbonden via 5G en edge computing, beter begeleid worden door experts op afstand of via kunstmatige intelligentie. Een andere use-case is inspectie en beveiliging van fabrieksterreinen: drones die met een computer vision framework afwijkende voorwerpen of bewegingen herkennen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden