Laatste nieuws:

, 10 februari 2021 13:37

Uitbreiding team Euchner Benelux

Met trots kondigt Euchner aan dat twee ervaren professionals op het gebied van machineveiligheid Euchner Benelux komen versterken!

'
1/1
Voor België is dat Ronny Slenders - (Sales Manager voor België en Luxemburg) en voor Nederland is dat Martijn Kennis - (Sales Manager voor Nederland).

Wij verwachten dat Ronny en Martijn de producten en diensten een nog steviger positie in de markt zullen geven door de kennis en ervaring die zij meebrengen. Beide heren kunt u rechtstreeks aanspreken, zowel telefonisch als per mail.

Heeft u vragen? De contactgegevens van Ronny (foto rechts) en van Martijn (foto links) vindt u op de Euchner Benelux-websites: www.euchner.be, www.euchner.lu en www.euchner.nl

Euchner biedt een scala van hoogwaardige veiligheidsproducten voor toegangsbewaking, autorisatie en evaluatie. Machineveiligheid wordt tevens projectmatig ondersteund door de afdeling Safety Services.

Praktisch, duidelijk en werkbaar zijn kernbegrippen bij Euchner. Behoefte aan meer inzicht? Euchner verzorgt pasklare trainingen. Leg uw vragen eens op tafel bij onze experts. Dan komen we er samen uit.

Machineveiligheid is core-business bij Euchner. Wij zorgen dat onze kennis altijd up-to-date is, zodat wij die verhelderend praktijkgericht kunnen delen.

bron: Euchner

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden