, 26 januari 2021 12:50

De veiligheidscultuurspecialisten van D&F en Alfabeeld gaan verder onder één naam: D&F Safety Culture

Vanaf vandaag gaan het team Safety Culture van D&F en Alfabeeld B.V. verder onder de naam D&F Safety Culture. Alle informatie, artikelen, diensten en trainingen zijn samengebracht op een nieuwe website: www.safety-culture.nl. Hiermee bieden zij één overzichtelijk platform omtrent het thema Veiligheidscultuur.

In 2019 is Alfabeeld overgenomen door D&F Consulting. Sindsdien is er een samenwerking ontstaan op het gebied van veiligheidscultuur en -gedrag en hebben zij besloten de dienstverlening van beide bedrijven samen te brengen onder het label D&F Safety Culture.

Nieuwe website

Vanaf heden kunt u voor vragen, informatie en inspiratie rondom veiligheidscultuur en -gedrag terecht op hun nieuwe website www.safety-culture.nl. Hier zijn de diensten vanuit beide bedrijven samengebracht en delen zij inhoudelijke kennis via artikelen, webinars, actuele nieuwsitems en referenties van uitgevoerde projecten.

Aanbod

Door veiligheidskunde, gedragspsychologie en veranderkunde te combineren bieden zij organisaties duurzame oplossingen voor de verbetering van de veiligheidscultuur. D&F ondersteunt in de vorm van advies, begeleiding, coaching en training. Omdat iedere cultuur haar eigen kenmerken heeft, zorgen zij voor een maatwerkoplossing die werkbaar is in de dagelijkse praktijk.

bron: D&F Safety Culture

Foto's:

De veiligheidscultuurspecialisten van D&F en Alfabeeld gaan verder onder één naam: D&F Safety Culture

© Aandrijvenenbesturen.nl