, 12 januari 2021 11:30

Holland Hydraulics B.V. Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth

Met trots kondigt Holland Hydraulics de nieuwe certificering als Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth aan. In het afgelopen jaar is Holland Hydraulics het certificeringstraject met Rexroth gestart. Dit certificeringstraject bestaat uit verschillende fasen van voorselectie tot evaluatie en implementatie, waarbij elke fase geauditeerd wordt door Rexroth. In enkele maanden heeft Holland Hydraulics alle fasen succesvol doorlopen en is het certificaat op 8 januari 2021 uitgereikt en door beide partijen ondertekend.

Met deze certificering kan Holland Hydraulics de gegarandeerde en vertrouwde kwaliteit van Rexroth leveren. Bovendien kan Holland Hydraulics met haar kennis en kunde, en met de voorraad van originele spare parts, snel en vakkundig service, reparatie en revisie uitvoeren. Met deze certificering bekleedt het bedrijf nu een unieke positie in Twente, Oost IJsselland en Oost Gelderland.
Met een focus op het leveren van een hoge kwaliteit, het bieden van efficiënte, klantvriendelijke oplossingen en het streven naar continuïteit, sluiten de kernwaarden en werkwijze van Rexroth goed aan op die van Holland Hydraulics.

bron: Holland Hydraulics

Foto's:

Holland Hydraulics B.V. Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth

© Aandrijvenenbesturen.nl