Laatste nieuws:

, 21 december 2020 15:03

NSK neemt specialist in conditiebewaking over

NSK ondertekende met Spectris een overeenkomst over de overname van Brüel & Kjær Vibro. Dit bedrijf is werkzaam in conditiebewakingssystemen (CMS).

'
1/1
De toegang tot het klantenbestand, de technologie, de reputatie, CMS-specialisatie en het  informatiebestand stelt NSKhiermee  in staat om een CMS pijler uit te bouwen. Daarnaast zal de overname NSK de slagkracht geven om tegemoet te komen aan de vraag van de industrie naar verdere automatisering, besparing op arbeid, de inzet van slimme technologie en naleven van de milieuregelgeving. De belangrijkste producten van het bedrijf, waaronder lagers, zijn ook de belangrijkste componenten die het functioneren en de prestaties van het productie-apparaat onderteunen. De data, technologie en kennis die NSK in de loop der jaren verzamelde, is de sleutel tot de ontwikkeling van een periodiek onderhoudssysteem.
Periodiek onderhoud, de onderhoudsmethode van de volgende generatie, won de afgelopen jaren aan kracht in de productiesector. Door de toepassing van CMS kunnen periodieke onderhoudssystemen bijdragen aan productiviteits- en kwaliteitsverbeteringen. Het systeem leidt ook tot productie-innovatie en helpt zo aan een versnelde digitale transformatie van productie-infrastructuur.
B&K Vibro zal zelfstandig functioneren als een autonome organisatie onder direct toezicht van de president en CEO van NSK en zal dankzij diens middelen verder haar werking
verder kunnen uitbouwen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden