Laatste nieuws:

, 1 december 2020 13:27

Nieuwe identiteit voor Control Techniques van Nidec

Nidec heeft een nieuwe identiteit gelanceerd voor zijn merk Control Techniques.

'
1/1
President Control Techniques Anthony Pickering: "Control Techniques was te lang het beste bewaarde geheim in de wereld van aandrijftechniek. Dat moet stoppen. Wij ... [hebben] een lange geschiedenis van industriële innovaties. Wij hebben reden om te laten zien dat we er zijn en om zelfverzekerd te zijn. Deze boeiende, nieuwe identiteit zal ons helpen de aandacht van de mensen te trekken en ons weer daar te brengen waar we volgens ons thuishoren."
Global Marketing Director Pam Chahal: "Het was al een tijdje duidelijk dat er op de markt wat verwarring bestond over wie Control Techniques is en waar het bedrijf staat in het huidige aandrijflandschap. Voor de lancering van onze nieuwe identiteit probeerden wij antwoord te geven op de fundamentele vragen waarmee elke organisatie wordt geconfronteerd. Na het doorlopen van verschillende fases kwamen wij tot de lancering van dit boeiende nieuwe merk. Door ons op onze sterke punten te richten, hebben wij een gedurfde, nieuwe visie ontwikkeld voor de toekomst van onze organisatie."

bron: Nidec

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

30 mei 2022 - Hannover
Hannover Messe
2 juni 2022 - Veldhoven
Constructeursdag
21 juni 2022 - München (Duitsland)
automatica 2022
30 augustus 2022 -
Technishow + Esef
4 oktober 2022 - Stuttgart
Motek
16 november 2022 - Tiel
Nationale Cobot Dag
30 november 2022 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden