Laatste nieuws:

, 24 november 2020 09:06

Teradyne kondigt managementwissel aan bij Universal Robots

Teradyne, het moederbedrijf van Universal Robots, kondigt vandaag aan dat Jürgen von Hollen, de voorzitter van Universal Robots, besloten heeft om per 31 december a.s. het bedrijf te verlaten. Von Hollen, die sinds oktober 2016 aan het hoofd stond van Universal Robots, wil een nieuwe uitdaging aangaan in een andere branche.

'
1/1
"Ik bedank Jürgen voor de manier waarop hij de voorbije vier jaar Universal Robots heeft geleid," zegt Mark Jagiela, de voorzitter en CEO van Teradyne. "In die periode is het bedrijf gegroeid van een start-up tot de onmiskenbare marktleider in industriële collaboratieve robots. Hij laat een organisatie na die klaar is om volop verder te groeien dankzij zijn getalenteerde medewerkers, een gedreven ecosysteem van distributeurs en ontwikkelaars, en een voortdurend groeiend klantenbestand."

Gregory Smith, de voorzitter van de Industrial Automation Group binnen Teradyne, zal de leiding van Universal Robots overnemen tot er een definitieve nieuwe voorzitter aangesteld is.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden