Laatste nieuws:

, 18 november 2020 10:19

Rubix Benelux neemt Geeve Hydraulics over

Rubix Benelux heeft het in Rotterdam gevestigde Geeve Hydraulics overgenomen. Geeve is een hydraulische distributeur en een belangrijk distributeur van het hydraulisch programma van Parker in Nederland. Het bedrijf, opgericht in 1996, distribueert hydraulische slangen en componenten en biedt een scala aan bijbehorende diensten, waaronder assemblages, certificeringen en reparaties. Sinds 2016 heeft Geeve het aanbod verder uitgebreid met onder andere pneumatiek, motoren en buizen. Vorig jaar kwamen de 45 medewerkers tot een omzet van ongeveer circa € 19 miljoen.

Links op de foto Henk Geeve, rechts Paul van der Rest'
Links op de foto Henk Geeve, rechts Paul van der Rest
1/1
Na 24 jaar maakt oprichter Henk Geeve van de gelegenheid gebruik om met pensioen te gaan. Zowel zijn zonen als de rest van het management blijven aan bij het bedrijf dat binnen Rubix het nieuwe ‘competence center' voor hydrauliek zal worden.
In reactie op de overname zegt Paul van der Rest, ceo Rubix Benelux & Nordics: "Ik ben verheugd de nieuwe collega's van Geeve te verwelkomen in de Rubix-familie. Deze acquisitie zal onze hydraulische capaciteiten verder ontwikkelen en tegelijkertijd onze aanwezigheid bij de industrie in de regio Rotterdam versterken. Het is een logische uitbreiding van ons huidige MRO productaanbod voor onze klanten. "
Henk Geeve vult aan: "Ik ben trots op het bedrijf dat we de afgelopen 24 jaar hebben opgebouwd. Dit is het juiste moment voor het bedrijf om een volgende fase in te gaan en een verdere te groei te realiseren en ik kan mij geen betere partner voorstellen dan Rubix. Ik kan met pensioen gaan, wetende dat ik het bedrijf overdraag aan een Europese marktleider met ambitieuze toekomstplannen waar zowel onze klanten als collega's van zullen gaan profiteren. "

bron: Ruxix Group

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden