, 10 november 2020 12:58

Hydrauvision neemt IHC Fundex Equipment over

Per 30 oktober 2020 heeft Hydrauvision bedrijfsonderdeel IHC Fundex Equipment BV overgenomen van IHC IQIP. Vanaf deze datum gaat IHC Fundex Equipment verder onder de naam Fundex Equipment BV.

Hydrauvision ziet de overname van Fundex Equipment als een waardevolle aanvulling op de huidige diensten. Deze aandrijftechniek specialist staat nu wereldwijd bekend als veelzijdige totaalaanbieder van hydraulische en elektrische aandrijvingen. Nu komt daar, met de overname van Fundex Equipment, een belangrijke uitbreiding in de civiele markt bij.

Aansluitende activiteiten

Fundex Equipment ontwerpt, produceert en levert wereldwijd multifunctionele funderingsmachines voor bedrijven in de civiele markt. Daarbij voorziet het bedrijf uit Goes ook in aanverwante accessoires zoals hydraulische aggregaten. De activiteiten van Fundex Equipment sluiten goed aan bij de activiteiten van Hydrauvision. Op het gebied van inkoop, service, engineering en elektrificatie hebben de bedrijven veel overeenkomsten.

Behoud expertise

Fundex Equipment wordt een zelfstandig opererend bedrijf en daarmee de zesde divisie van Hydrauvision. De dienstverlening blijft onveranderd. De ruim 60 jaar ervaring blijft behouden en wordt voortgezet door de bestaande engineers en technici van het bedrijf. Voor klanten en leveranciers verandert er daardoor vrijwel niets, maar voor beide bedrijven wel. Zij kunnen elkaar in de toekomst zeker gaan versterken.

bron: Hydrauvision

Foto's:

Hydrauvision neemt IHC Fundex Equipment over

© Aandrijvenenbesturen.nl